Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PREZENTARE
SISTEME INTEGRATE
ARHITECTURA SISTEMULUI
DESCRIERE
SISTEM
PROGRAMARE SISTEM
ALIMENTAREA SISTEMULUI
MOD DE FUNCTIONARE
MEMORIA DE EVENIMENTE SI BAZA DE DATE
MONITORIZAREA
LA DISTANTA


      Unitatea centrala poate avea capacitatea memorarii unui numar de 1000 de evenimente generale si 300 de evenimente de control acces, inregistrarea facandu-se cu identificarea utilizatorului sau a cartelei, data, ora si minutul producerii evenimentului si identificarea evenimentului. Prin „eveniment" se intelege orice schimbare de stare a sistemului, cum ar fi armare /dezarmare, cu identificarea codului si a detinatorului codului care a efectuat opera-tiunea; alarma, cu inregistrarea zonei/zonelor care au declansat-o; aparitia unei probleme, cum ar fi lipsa tensiunii de alimentare, acumulator descarcat, cablu taiat sau in scurt, lipsa sirenei etc.

     O caracteristica speciala a sistemelor integrate este posibilitatea selectarii evenimentelor ce pot fi logate la lista de evenimente, precum si asignarea unor iesiri la aparitia unui tip (sau a unor tipuri) de evenimente, iesiri ce pot comanda dispozitive cum ar fi dialer telefonic, yala etc.

     Adaugarea unei imprimante de sistem are avantajul listarii on-line a evenimentelor inregistrate si pastrarea acestora in istoricul sistemului. Imprimanta va lista atat evenimentele de efractie, cat si pe cele de control acces. Adaugarea unei a doua imprimante de sistem poate face ca evenimentele sa fie impartite: o imprimanta listeaza evenimentele de control acces, iar cealalta pe cele de efractie, folosindu-se astfel doua din cele trei porturi seriale de pe placa de baza.

     Incarcarea memoriilor de evenimente in calculator se face sub forma unei baze de date, cu multiple facilitati de prelucrare ulterioara.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player